Over ons

Over ons

OVER SUUS & ROOS
Hondenuitlaatservice Suus & Roos is ontstaan uit liefde voor dieren en in het bijzonder voor honden. Suus, een Jack Russel en Roos, een Rhodesian Ridgeback zijn hartsvriendinnen en vormen het gezicht van deze liefdevolle hondenuitlaatservice voor Zeist en omgeving: ze zijn levendig, vrolijk, lief, trouw, loyaal, sociaal en ze houden ervan vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om mee te spelen en lange wandelingen te maken. Uw hond is een dierbaar bezit en daar gaan we zorgvuldig en met veel aandacht mee om. Een blije hond is voor ons een tevreden dag.

Woont u in of nabij Zeist en bent u niet in de gelegenheid om uw hond zelf uit te laten? Neem dan contact met ons op. Wij wandelen wij graag met uw hond in met name losloopgebieden in de bosrijke omgeving van Zeist en de Utrechtse Heuvelrug. Het is voor de honden belangrijk dat zij vrij kunnen rennen, om hun energie kwijt te raken, maar ook om hun plek in de roedel te kunnen vinden. Suus & Roos zorgen daarnaast voor veel fun in de roedel. Het wandelen gebeurt in kleine groepen, zodat we de juiste aandacht kunnen geven.

Het is wel belangrijk dat uw hond los mag, gesocialiseerd is, geënt is en luistert naar de primaire commando’s.

Welke honden mogen er mee?

Alhoewel de hond een roedeldier is, voelt niet iedere hond zich fijn in een roedel. Dat kan door te weinig sociaal contact of door slechte ervaringen met andere honden. Maar er zijn ook andere redenen waarom een hond niet geschikt is mee te nemen tijdens de roedel wandeling, zoals loopsheid of leeftijd (te jong of juist te oud) of omdat ze niet los mogen.

Geen probleem, we regelen ook privé wandelingen.

Kennismaking

Wanneer u gebruik maakt van hondenuitlaatservice Suus & Roos komen we graag eerst even kennismaken met u en uw hond, zodat we kunnen beoordelen of deze zich prettig zal voelen in de roedel.